Predstavnice Gradske opštine Surčin Marina Kuzmanović,Turistička organizacije GOS i Tanja Delić, direktorka JP za sport i rekreaciju gostujući na TV Kopernikus, predstavile su turističku, kulturnu, gastronomsku, rekreativnu i sportsku ponudu Gradske opštine Surčin.
GO Surčin je fokus turističke ponude prestonice i destinacija na kojoj posetioci i turisti mogu da se zadrže više dana i da provedu svoj godišnji odmor. Blizina Beogradu i dobra povezanost sa gradskim prevozom, autoputevi koji prolaze kroz Surčin (E70, E75, ,,Miloš Veliki”), međunarodni aerodrom ,,Nikola Tesla”, pristan za plovila u marini Nautičkog sela ,,Biser” su doprineli da GO Surčin postane omiljena i lako dostupna destinacija za odmor i letovanje Beograđana, ali i turista iz cele Srbije.

Najatraktivnije mesto za posetioce je Nautičko selo ,,Biser”, koje ima pristan za plovila i čamce i vezove u marini, smeštajne kapacitete od 16 moderno opremljenih kućica na vodi, izletište sa terenima za odbojku i fudbal na pesku, restoran na vodi savršene tradicionalne hrane i ribljih specijaliteta ,,Savska terasa”. JP za sport i rekreaciju poseduje i 3 kvatromarana smeštajnog kapaciteta do 25 osoba, na kojima mogu da se organizuju razna slavlja i proslave, a u poslednje vreme kompanije organizuju team building-e za svoje zaposlene i uvek se rado vraćaju.

Turistička ponuda GO Surčin je bogata, raznovrsna i šarolika i nije dovoljan jedan dan da se obiđu sve lepote. Pored Nautičkog sela ,,Biser” posetioci mogu da obiđu i: Muzej vazduhoplovstva, karting centar, akva parkove i bazene – ,,S Klub” u Jakovu, ,,Queen” Dobanovci, ,,Bazeni Živković” Surčin, salaš ,,Stremen”, manastir Fenek, Etno kuću ,,Stajkov”, Bojčinsku šumu, ribnjak ,,Bečmenska bara”, Tarzan plažu i mnoge druge.

Pozivamo Vas da dođete i uverite se da je Opština Surčin savršeno mesto za odmor Vas i Vaše porodice.

Više na
http://surcin.rs/?p=32332