Представнице Градске општине Сурчин Марина Кузмановић,Туристичка организације ГОС и Тања Делић, директорка ЈП за спорт и рекреацију гостујући на ТВ Коперникус, представиле су туристичку, културну, гастрономску, рекреативну и спортску понуду Градске општине Сурчин.
ГО Сурчин је фокус туристичке понуде престонице и дестинација на којој посетиоци и туристи могу да се задрже више дана и да проведу свој годишњи одмор. Близина Београду и добра повезаност са градским превозом, аутопутеви који пролазе кроз Сурчин (Е70, Е75, ,,Милош Велики”), међународни аеродром ,,Никола Тесла”, пристан за пловила у марини Наутичког села ,,Бисер” су допринели да ГО Сурчин постане омиљена и лако доступна дестинација за одмор и летовање Београђана, али и туриста из целе Србије.

Најатрактивније место за посетиоце је Наутичко село ,,Бисер”, које има пристан за пловила и чамце и везове у марини, смештајне капацитете од 16 модерно опремљених кућица на води, излетиште са теренима за одбојку и фудбал на песку, ресторан на води савршене традиционалне хране и рибљих специјалитета ,,Савска тераса”. ЈП за спорт и рекреацију поседује и 3 кватромарана смештајног капацитета до 25 особа, на којима могу да се организују разна славља и прославе, а у последње време компаније организују team building-е за своје запослене и увек се радо враћају.

Туристичка понуда ГО Сурчин је богата, разноврсна и шаролика и није довољан један дан да се обиђу све лепоте. Поред Наутичког села ,,Бисер” посетиоци могу да обиђу и: Музеј ваздухопловства, картинг центар, аква паркове и базене – ,,С Клуб” у Јакову, ,,Queen” Добановци, ,,Базени Живковић” Сурчин, салаш ,,Стремен”, манастир Фенек, Етно кућу ,,Стајков”, Бојчинску шуму, рибњак ,,Бечменска бара”, Тарзан плажу и многе друге.

Позивамо Вас да дођете и уверите се да је Општина Сурчин савршено место за одмор Вас и Ваше породице.

Више на
http://surcin.rs/?p=32332