O preduzeću

Javno preduzeće kablovska distribucija osnovano je 2008.godine od stane Skupštine opštine Surčin, sa ciljem da što većem broju naših sugrađana omogući lakši pristup savremenim telekomunikacijama.

Za deset godina uspešnog poslovanja proširili smo kablovsku mrežu u Surčinu, Bečmenu i Jakovu i naše usluge kablovske televizije i inetrneta dostupne su korisnicima po veoma povoljnim cenama. Cilj nam je postizanje kvalitetne usluge i prepoznatljivosti JP  kablovska distribucija  na teritoriji opštine Surčin. Iz godine u godinu posvećeni smo unapređenju rada sistema , stoga smo u 2018.  godini , uz pomoć osnivača GO Surčin,  preselili i modernizovali glavnu stanicu što nam je omogućilo kvalitetniji prenos TV i internet signala.

Investicionim ulaganjem u budućnosti radićeno na tome da poboljšamo postojeće usluge i povećamo broj korisnika.

Naša misija je da upotrebom znanja i iskustva, kao i postojećih materijalnih i ljudskih resursa, omogućimo bolji kvalitet života u opštini Surčin.

 Kao javno preduzeće radimo na sprovođenju socijalno odgovorne poslovne politike tako što  brinemo  o najstarijim i najugroženijim stanovnicima opštine, kao i o ustanovama od javnog značaja, te smo omogućili i brojne pogodnosti i popuste za ove kategorije korisnika.